Met onze gezichtsherkenningsproducten kan je nu emoties van mensen meten!

1 van de meest recente toevoegingen aan het oplossingsscala van EC Technology is gezichtsherkenningssoftware.

Met gezichtsherkenning meten wij voornamelijk het percentage man en vrouw. Ook de leeftijd wordt gecategoriseerd.

De data geeft u een beter beeld van de diversiteit en doelgroep van uw klanten. Komt dit overeen met uw verwachting of wensen? Kunt u nog beter rekening houden met het aanbod of het bereik van uw marketingcampagne.

Emotie

EC Technology heeft de software om emoties met gezichtsherkenningssoftware te lezen bij uw klanten. Dit is een zeer recente en nieuwe techniek die steeds meer diepgang en toepassingen krijgt, denk ook aan targetting en security.

Wij weten precies wat wel en wat niet kan en ook hoe dat nou allemaal zit met privacy en copyright om maar wat te noemen.

Elk gezicht z'n eigen verhaal

Onze gezichtsherkenningssoftware kan worden aangepast op de eisen en wensen van de klant.

Verschillende databases kunnen gekoppeld worden om zo nog meer inzicht te krijgen in de gevoelens en gedrag van de consument.

Monitoring tools

EC Technology bied verschillende monitoring-tools die cross-device werkzaam zijn en via webtechnologie overal waar ter wereld dan ook werkzaam zijn.

De verschillende monitoring-tools maken het dat de opgeslagen data makkelijk handelbaar, exporteerbaar en deelbaar is met anderen.

Onze producten houden we up-to-date en groeien mee met nieuwe innovaties die op de markt verschijnen of welke wij op de markt brengen.

De kans dat uw aankoop na een jaar uit de tijd is wordt hiermee voorkomen.