EC Technology is gespecialiseerd in 24/7 monitoring en live performance systemen.

Wij meten het aantal voetgangers en fietsers rond om het openbaar vervoer. EC Technology kan diverse processen rond het openbaar vervoer inzichtelijk krijgen.

Het tellen van passanten is echter niet de grootste uitdaging. Wat doen we met deze informatie? De gegevens worden gebruikt voor het bepalen van een huur actualisatie, het aansturen van marketing, forecast op het gebied van veiligheid op de stations en de correlatie met de binnensteden en of evenementen in de omgeving om maar wat noemen.

Mogelijkheden

Doordat EC Technology software op maat maakt zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verschillende data van meerdere partijen kunnen wij koppelen binnen 1 platform wat voor u handig en makkelijk in gebruik is.

Conversies

Een aantal voorbeelden van conversies die wij leveren zijn de aantallen passanten, bezoekers, artikelen, bonnen en omzet.

Onze systemen geven bijvoorbeeld ook inzicht in de verhouding betalende en niet-betalende reizigers afgezet tegenover de drukte op de perrons etc.

Monitoring tools

EC Technology bied verschillende monitoring-tools die cross-device werkzaam zijn en via webtechnologie overal waar ter wereld dan ook werkzaam zijn.

De verschillende monitoring-tools maken het dat de opgeslagen data makkelijk handelbaar, exporteerbaar en deelbaar is met anderen.

Onze producten houden we up-to-date en groeien mee met nieuwe innovaties die op de markt verschijnen of welke wij op de markt brengen.

De kans dat uw aankoop na een jaar uit de tijd is wordt hiermee voorkomen.