EC Technology levert de tools om het succes van uw evenement te meten en veel meer!

Het aantal bezoekers is natuurlijk belangrijk voor het succes van een evenement. Welke stands of acts worden het meest bezocht? Er zullen vele vragen zijn waarvoor wij de antwoorden hebben!

Het monitoren van een evenement is ook belangrijk voor de beveiliging van de bezoekers. Bijvoorbeeld door het managen van diverse entrees en het monitoren van een maximaal aantal bezoekers dat is toegestaan heeft u meer controle over de veiligheidsrisicos.

Real-time

EC Technology meet bezoekersaantallen real-time tijdens evenementen. Hiermee is het mogelijk om grote groepen mensen bij publieksevenementen in goede banen te leiden, het z.g. crowd control.

Met gebruik van onze 100% draadloze telsystemen kunnen wij overal bezoekers meten zonder ingewikkelde kabels en netwerken.

Crowd management

Crowd management is 1 van onze specialisaties en waarvoor wij verschillende toepassingen en oplossingen kunnen bieden.

Wij gebruiken de laatste technieken om u up-to-date producten te bieden!Een aantal voorbeelden van conversies die wij leveren zijn de aantallen passanten, bezoekers, artikelen, bonnen en omzet.

Monitoring tools

EC Technology bied verschillende monitoring-tools die cross-device werkzaam zijn en via webtechnologie overal waar ter wereld dan ook werkzaam zijn.

De verschillende monitoring-tools maken het dat de opgeslagen data makkelijk handelbaar, exporteerbaar en deelbaar is met anderen.

Onze producten houden we up-to-date en groeien mee met nieuwe innovaties die op de markt verschijnen of welke wij op de markt brengen.

De kans dat uw aankoop na een jaar uit de tijd is wordt hiermee voorkomen.