Met de oplossingen van EC Technology voor musea worden alle exposities een succes.

EC Technology is sinds haar begindagen gespecialiseerd in- en vertrouwd met het meten van data binnen de wereld van de musea.

Met onze instrumenten en tools onder heeft u onder andere inzicht in het aantal bezoekers dat op dit moment aanwezig is. Indien gewenst per expositieruimte.

We kunnen bijvoorbeeld ook met onze innovatieve software optimaal inzicht geven welke dynamiek er in het museum plaatsvindt.

Routing

Op basis van de informatie die uit de data onttrokken worden kunnen loop routes in musea geoptimaliseerd worden.

Worden andere live of opgeslagen data en parameters toegevoegd dan kunnen er weer nieuwe informatie en voorspellingen mogelijk zijn.

Data en performance

U krijgt veel meer inzicht uw bezoekers. U kunt hierdoor beter inspelen op de diverse doelgroepen of doelgroep in uw museum/musea.

De verschillende data combineren geeft een helder beeld in het succes van diverse of specifieke marketingacties. En nu kunt u dus nu ook het succes van deze acties optimaliseren.

Monitoring tools

EC Technology bied verschillende monitoring-tools die cross-device werkzaam zijn en via webtechnologie overal waar ter wereld dan ook werkzaam zijn.

De verschillende monitoring-tools maken het dat de opgeslagen data makkelijk handelbaar, exporteerbaar en deelbaar is met anderen.

Onze producten houden we up-to-date en groeien mee met nieuwe innovaties die op de markt verschijnen of welke wij op de markt brengen.

De kans dat uw aankoop na een jaar uit de tijd is wordt hiermee voorkomen.