Mensen in groepen reageren altijd anders dan je denkt. Gebruik onze systemen om de vingers aan de pols te houden.

EC Technology heeft de kennis, hardware en software voor u om onze systemen optimaal in te zetten op plaatsen waar, grote of kleine, groepen mensen samen komen.

Zo bent u altijd in controle over de gebeurtenissen en houdt u de veiligheids- en gezondheid risico’s minimaal.¬†Reageer preventief op omstandigheden die u aan ziet komen met onze systemen en ben escalaties voor.

Koppeling

EC Technology levert de optimale hardware/software koppeling voor uw bedrijf en geeft ook consult aangaande inzet van systemen en koppeling met andere systemen of diensten.

Hardware- en softwaredata wordt gecombineerd opgeslagen in uw eigen database.

Live crowd management

Wij bieden een continue en Live inzicht in grote passantenstromen voor evenementen. Zodat een goede crowd management mogelijk is voor diverse  indoor en outdoor entrees.

We hebben ruime ervaring in complexe drukke mensenconcentraties.

Monitoring tools

EC Technology bied verschillende monitoring-tools die cross-device werkzaam zijn en via webtechnologie overal waar ter wereld dan ook werkzaam zijn.

De verschillende monitoring-tools maken het dat de opgeslagen data makkelijk handelbaar, exporteerbaar en deelbaar is met anderen.

Onze producten houden we up-to-date en groeien mee met nieuwe innovaties die op de markt verschijnen of welke wij op de markt brengen.

De kans dat uw aankoop na een jaar uit de tijd is wordt hiermee voorkomen.