Ons uitgangspunt is het leveren van betrouwbare data en visualisaties voor diverse markten.

EC Technology levert al meer dan 10 jaar de oplossingen voor de ondernemer die data in daadkracht wil omzetten.

Wij leveren de teldata in een live omgeving zodat er indien nodig, meteen adequaat kan worden gereageerd en u als ondernemer de touwtjes stevig in handen houdt.

Wij hebben jaren ervaring in diverse type meetsystemen. Voor elke situatie, indoor en outdoor, leveren wij de beste prijs-kwaliteit oplossing.

Elke locatie of situatie vraagt om een bepaald type telsysteem. Het is ook afhankelijk van de hoogte en grootte van de entree en/of het meetgebied.

Er zijn systemen die in het donker kunnen meten. En er zijn systemen die het verschil tussen volwassenen en kinderen kunnen meten. Elke systeem heeft zijn eigen voordelen. Wij helpen u graag met advies om de juiste keuze te maken.

Wij meten bezoekers voor diverse doeleinden. Wij bieden een 24/7 helder inzicht van de bezoekers voor Retail, stadscentra, kantoorgebouwen, evenementen, openbaar vervoer etc.

Bezoekers telsystemen

EC Technology levert al jaren oa. bezoekers telsystemen aan verschillende klanten.

De metingen leveren data op welke in combinatie met andere data en parameters nuttige informatie kan worden.

Instore analytics

EC Technology heeft een brede selectie van hardware gekoppeld aan interactieve rapportagesoftware om bezoekersverkeer 24/7 per dag in kaart te brengen zodat elke onderneming, groot en klein, zich kan positioneren in de hedendaagse, sterk concurrerende markt.

Passanten telsystemen

Uit de gemeten data van passanten in combinatie met andere relevante data is vele nuttige informatie te halen zodat een gedegen strategie is op te zetten.

Wij bieden een all-in service aan onze klanten. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. EC Technology verzorgt het hele traject van installatie, databeheer, controle, onderhoud van de systemen.

Gezichtsherkenning

EC Technology levert meetsystemen op basis van gezichtsherkenning.

Crowd control

Houd grote groepen mensen onder de loep met live crowdmanagement oplossingen.